تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

ترکیه خظاب به دمشق:‌ در سوریه، اشغالگر نیستیم

ترکیه خظاب به دمشق:‌ در سوریه، اشغالگر نیستیم حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه، به دمشق که توافق با آنکارا را منوط به توقف اشغالگری و پایان دادن به حمایت از گروه‌های تروریستی اعلام می‌کند، پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، حزب حاکم «عدالت و توسعه» در ترکیه، به مطالبه دمشق مبنی بر پایان «اشغالگری ترکیه در سوریه» واکنش نشان داد.

 

به اعلام شبکه ترکی «TRT»، «عمر چلیک» سخنگوی حزب عدالت و توسعه ترکیه در یک نشست خبری تاکید کرد که کشورش «یک نیروی اشغالگری در سوریه نیست. تهدید نخست و حقیقی سوریه، سازمانهای تروریستی هستند نه ترکیه».

 

وی تاکید کرد: ترکیه از همان آغاز به وحدت و یکپارچگی کشور سوریه می‌گذاشت..در صورت تکمیل مقدمات و تدارکات لازم، وزرای خارجه دو کشور برای از سرگیری مذاکرات دیپلماتیک و سیاسی دیدار خواهند کرد».

 

سخنگوی حزب عدالت و توسعه ترکیه در ادامه بر ضرورت توسل به روند سیاسی تاکید کرد و گفت: «آنچه باید در سوریه انجام شود، حرکت رو به جلو در روند سیاسی است تا با سازمان‌های تروریستی که تمامیت ارضی سوریه را تهدید می‌کنند، مبارزه شود».


این در حالی است که «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه، در دیدار اخیرش با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران گفته بود: «دمشق به گفت‌وگو با ترکیه ادامه نخواهد داد مگر اینکه هدفش پایان دادن به اشغالگری و توقف حمایت از سازمان‌های تروریستی باشد».

 

رئیس‌جمهور سوریه در استقبال از فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه به سوریه نیز تاکید کرد: «دیدارهای سه‌جانبه سوریه، روسیه و ترکیه باید بر اساس هماهنگی و برنامه‌ریزی قبلی بین دمشق و مسکو باشد».


«رجب طیب اردوغان» پنجم دسامبر گذشته خبر داد که به «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برگزاری نشست بین رهبران ترکیه، سوریه و روسیه را پیشنهاد داده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار